Mijn verhaal
Ik ben geboren in Tiel en kom uit een ondernemersgezin. Na de Mavo in Tiel ben ik de Middelbare Hotelschool in Wageningen gaan volgen. Toen ik mijn examen behaalde heb ik eerst als restaurantmanager in Woerden gewerkt, maar al snel mocht ik gaan werken bij mijn ouders in het restaurant.
Ik leerde mijn toenmalige echtgenoot via school kennen. We trouwden in 1998 en kregen 2 zoons. In 2005 kregen wij de kans ons eigen restaurant in Tiel te openen, maar dat eindigde in 2007 toen mijn echtgenoot door een noodlottig ongeval om het leven kwam. Dat was de eerste keer dat ik met alle aspecten van een uitvaart te maken kreeg. Door de uitvaartondernemer die ik in die periode leerde kennen kwam ik in het vak terecht en werd ik uiteindelijk zelf uitvaartbegeleider door de opleiding tot uitvaartverzorger bij Docendo met een vakdiploma af te ronden. 15 jaar verder kan ik me nog steeds geen mooier vak voorstellen dan wat ik nu nog steeds mag doen.
Misschien klinkt het vreemd, maar er zijn veel overeenkomsten met de horeca. Zorgen dat mensen zich welkom en gehoord voelen. Dit vak geeft me meer voldoening.
Ik heb me in de loop der jaren alle facetten rondom de uitvaart eigen gemaakt, maar de begeleiding van nabestaande vind ik het meest waardevolle van het geheel. Je leert elkaar in een korte en kwetsbare tijd kennen. Ik wil naast u staan en naar u luisteren om samen tot een mooie uitvaart te komen. Mocht u al voor die tijd kennis met mij willen maken, dat kan natuurlijk ook en uiteraard helemaal vrijblijvend.